Default style- Alternative style

!!!Altatódalok Stoner babáknak!!!

 

  Akinek kisgyermeke van az tudja, hogy mennyire fontos a gyemek fejlődése szempontjából a zene. Ráadásul, ha azt akarjuk, hogy ne a gyermekslágerek diszkóritmusban-on nevelődjön, akkor keresnünk kell igényesebb gyermekzenét.

  Azt is tudjuk, hogy a nagyon kicsi (pár hónapos) baba még nem tudja úgy befogadni a rock/metal műfajt; többek közt azért, mert ők még a magasabb hangokra, csilingelésekre jobban reagálnak. Hál' Isten, van nekünk egy Halász Juditunk, egy Kalákánk, Alma Együttesünk és Huzela Péterünk, akik gyerekként kezelik a gyerekeket és nem nézik őket tök hülyének, mint egyes előadónak csúfolt vadbarmok.

 Ámde mi van, ha mi már ideje korán meg akarjuk ismertetni őket az igényesebb rockzenével? Erre itt van a Rockabye Baby! válogatás sorozat. Többek közt a Metallicát, at AC/DC-t, a NIN-t is átgyúrták. Azonban mi egy Stonerblog vagyunk, vagy mi? Hallgatassátok meg kicsibabátokkal a Queens Of The Stone Age muzsikáját babául!

  Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr502795644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása