Default style- Alternative style

Regular John

 Regular John - The Peaceful Atom Is A Bomb

 

Ha már a stílushoz alkalmazkodó neveket említettük a Palm Desert-tel foglalkozó posztban, itt az ausztrál Regular John nevű psychedelic rock formáció. 2009-ben jelentették meg The Peaceful Atom is a Bomb című albumukat, amivel mára egész szép eredményeket értek el, és ezzel együtt sok rajongóra tettek szert.

 

 

A zenekar Ausztráliában, Sydney-ben jött létre, de a négy tag - Ryan Adamson, Caleb Goman, Ryan McDonald és Miles Devine - már korábban is jammelt együtt, mielőtt a városba költöztek volna.

Első kiadott anyaguk a Marrickville 2204 EP, ami 2007-ben jelent meg. Ehhez az EP-hez kapcsolhatók azok a koncertek is, amelyeken a Regular John-nal együtt lépett fel a The Bronx, Helmet, Monster Magnet vagy a Dinosaur Jr.

2009-ben megjelent albumuk után a Rolling Stone magazin a legjobb rock előadó címre is jelölte őket. Idén pedig társfellépők lesznek az ausztrál Motörhead turnén. Rokk!

 

 

Regular John @ myspace

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr862746593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2011.03.17. 22:26:23

Jó kis muzsikának tűnik az ajánló alapján. Én teszek vele egy próbát.Köszönjük.
süti beállítások módosítása