Default style- Alternative style

Gratulálunk a Giant Horizontnak!

 Kedves Szerkesztőség!

Talán három hónappal ezelőtt jelentkeztünk a Talentométer
(http://www.talentometer.hu/) nevű tehetségkutatóra. Aztán otthon Sopronban január elején volt a SopRock tehetségkutató (szakmai zsűri szempontjából szerintünk az egyik legjobb ilyen esemény), amin tavaly harmadikok lettünk, idén pedig vittük a pálmát (ennyi volt a dicsekedős rész :) . Ott a zsűritől megkaptuk, hogy hagyjuk már a teheségutatós baszakodást. Ezért nem is foglalkoztunk azóta a Talentométerrel. Most meg jön a gratulálós telefon, hogy tovább jutottunk. Nem kis csodálkozásunkra. Ami az érdekesség, hogy a rock/metál műfajon belül a húsz továbbjutó zenekar között ott lesz melettünk aSon of a Bitch és a Stonedirt is, biza! A többi zenekart nem nagyon ismerjük, a szeretett műfajhoz közeli bandák szeritnem mi leszünk így hárman. Az első elődöntő ha minden igaz, aprilis 10-én lesz az A38-n. Bár 20 zenekart tán nem zsúfolnak egy napra... Szóval egyéb részletet még nem tuduk. Végre talán eljön az idő, hogy egy rock/metál műfajú kimittudon nem indit meg búcsúsrokkot küldő zenekar diadalmaskodik, hanem bízok benne, hogy hármunk közül valaki -) Mindenesetre a műfaj népszerűsítésére jó alkalom.


Talán annyi infót még elhithetek, hogy végre valahára stúdióban a banda, a gépek dolgoznak már a 13 számon. Ebből szeretnénk is a hajóra "vinni" egyet-kettőt, majd meglátjuk, hogyan alakul.

Köszi a figyelmet!
Üdv,
Giant Horizon

 

Ui.: Egyúttal gratula a Son Of A Bitch és a Stonedirt zenekaroknak is. ( Üdv, a Stonerblogosok)

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr442739805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ego85 2011.03.14. 23:30:10

GRATULÁLUNK A STONEDIRTNEK ÉS A SON OF A BITCHNEK IS! GET STONED!
süti beállítások módosítása