Default style- Alternative style

Motorizált nemzedék

 Németek. Na és, attól még játszhatnak jó zenét is. Nem csak az Akcept van a világon meg a Szkorpions.

 Ja, hogy szar a nevük? A pacalnak is fura a neve, mégis szeretjük unicummal és sörrel.

 Lángoló tűzből kigyüvő autó? Gagyi? Elcsépelt és különben is akciófilmes?

 

 

Olyan a zene, mint a Sparzanza és a Blake keveréke? A Svédeknek már van ilyen, a Finneknek is, mért ne legyen a Németeknek is.

 Itt van a Motorjesus és nagyon is fasza. Kellemes rockzene, hatalmas refrének és penge hangzás hallható a második, legújabb lemezükön, a Wheels Of Purgatory-n. Nem egyediek, de ki nem szarja le? Sörözzetek (unicumozzatok is), csajozzatok (szopassatok, vagy nyalassatok), érezzétek jól magatok, mert ez a zene ezt kivánja. Nem kell agyalni rajta, csak az öködet kell rázni és minnél több alkoholt bevinni a szervezetbe. Juhéjj!!!!

 Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr622460336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.11.20. 01:59:30

Bazzeg ezt most akartam kirakni én is motherroadon.Ugye mekkora riffgyár az egész?Kurvajó!

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.11.20. 12:44:57

A Fist of the dragont egy kicsit átvariálták az ep-s verzióhoz képest.Tegnap én is nyomattam ezt a lemezt ezerrel.Ugyanaz a véleményem amúgy róla,mint neked:nem feltétlenül eredeti,de végre valami igazi rock himnusz gyűjtemény.imádom.
süti beállítások módosítása