Default style- Alternative style

Megadni a tiszteletet...

2011 március 20-át már most minden jobb érzésű stoner rocker jelölje be a naptárában! Ezen a napon ugyanis felejthetetlennek ígérkező élményben lesz részünk. A Negative Art szervezésében minden stonernek nevezett zenekar atyaúristenének tartott (mondjuk a C.O.C. és a Monster Magnet is legalább ennyire ludas az irányzat kifejlődésében), méltán legendás Kyuss három tagja (John Garcia, Brant Bjork és Nick Oliveri) fogja megtisztelni Budapestet Bruno Fevery gitárossal kiegészülve Kyuss Lives! néven és adni egy nagy valószínűséggel libabőrözős momentumokban gazdag koncertet. Már az idei Garcia Plays Kyuss fedőnevű turné is azt engedte sejtetni, h. lesznek itt még nagy meglepetések és íme: ez most be is igazolódott. Ugyan a zseniális gitáros, Josh Homme (aki köszönte, nem kér a reunion akcióból és tök jól elvan a Queens Of The Stone Age meg Them Crooked Vultures nevű bandáival) nélkül jönnek (és hát valljuk meg, az ő mélyre hangolt földrengésszerű riffjei is nagyban hozzájárultak a Kyuss egyedi stílusához), azért az este így is kihagyhatatlan lesz; a kötelező jelleget még inkább erősíti, h. Kelet-Európában ez lesz az egyetlen fellépése ennek a csodának. A nagy találkozásra a Gödör Klubban kerül sor, jegyek november 8-ától kaphatók. Tehát március 20-án KYUSS LIVES! 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr112413490

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gödör klub 2010.11.06. 16:23:36

Helyszín: 1051 Bp., Erzsébet tér Látogatás: 2010. szeptember 1. 18:20-20:30 > Az igazi neve Erzsébet téri Kulturális Központ és Park! Amolyan zseb Central Park, vagy mi. Adatlap Elé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2010.11.01. 21:15:01

nabasszus, kénytelen leszek életemben először a nagyon nem szimpatikus gödörbe menni koncertre...
kíváncsi vagyok, mennyivel lesz másabb, mint idén júniusban a garcia plays kyuss bécsben.

FlDutchman · http://stoner.blog.hu 2010.11.02. 00:11:00

nagyon jó lesz. pont.
áááááááááá!!!!!

fotelban · http://www.hangzorro.hu 2010.11.04. 20:08:40

hatalmas hír! az év híre! remélem elég sokan leszünk, hogy ne mondják le...
süti beállítások módosítása