Default style- Alternative style

Argentín Egyveleg

 Los Natas (2010) - Solodolor

 

 

 

Érdekes hallgatnivaló. Igazándiból nem tudom, hogy ez egy Los Natas kiadvány Solodolor címmel vagy egy Solodolor  (szájd prádzsekt a Los Natas mellett) kiadvány, melynek címe Los Natas. Leírom a tagokat és mindenki döntse el maga, én a második alternatívában látom a több igazságot, de itt sem teljesen.

Szóval a tagok: Sergio Ch a Los Natasból, mint vox&gtr, Billy Anderson - híres producer - bass, El Topo Dragonauta és Gustavo Rowek - argentín metál színtér ikonja - dob. 3 saját szám mellett a többi mind feldolgozás, Los Natas, Kyuss, Motörhead - Ace Of Spades spanyolul!), Danzig, melyben különféle bandákból besegítenek más-más vendégénekesek.

Hallgassátok, mert változatos és érdekes!

Get stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr662287954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wovbagger 2010.09.12. 01:43:48

ez egy los natas/solodolor split; utóbbi ráadásul los natas oldalági projekt (én is kinéztem a szemem, míg rájöttem, hogy mit akar és hová megy...)
eldönthetetlen esetekben egyébként és általában érdemes a rateyourmusic-hoz fordulni:
rateyourmusic.com/release/album/solodolor___los_natas/los_natas___solodolor/
süti beállítások módosítása