Default style- Alternative style

Valami Gonosz

Earthride (2010) - Something Wicked

 

 

 

Remélem nem csak én vártam az Earthride új lemezét!

Nagyon nem szaporítanám a szót, annyit írok, hogy a részemről (n)agyra tartott agyonfuzzolt, lehangolt guitar (mennyit levelezek ebben a témában angolul, figyuzd csak!) szóval gitár, nagyon fasza, de mintha egy picit tompa lenne, az előző lemezhez képest. Hamár elkezdtem a hasonlítgatást az előző munkához, akkor még annyit, hogy valahogy olyan összecsapottnak, vagy meg nem írtnak, vagy hányaveti módon 'felstúdiózottnak' érzem a cuccost. Lehet, hogy éppen ez a bája, vagy az, hogy több a rockos lendület és játékosság, mint korábban inkább a doomos vésztjóslás volt a jellemző. Picit furcsa kettősséget is szül ez a dolog, míg a zenekar rockot ráz, kedvenc gonoszunk Dave Sherman hozza a szokásos szentháromságra - darkness/suffering/make up - épülő szövegeit, ahol a make up olyan ponyvaregényesen értendő, hogy 'kimegyek a wc-be bepúderozni az orromat'.

Köszönöm Niconak a linket, aki szerint a szólók idegesítőek. Nekem mindig volt egy olyan érzésem, hogy az Earthride minden lsd fogyasztóval ki akar tolni egy picit, de ezt lehet csak én érzem így.

Nekem bejön.

Get stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr612159177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.07.18. 23:57:35

Swamp witch kurvanagy kedvencem volt.Sőt az egész Vampire circus egy etalon!Remélem nem másztak el attól a hangzástól nagyon!Egy kibebaszottnagy meglepetés nekem hogy kijöttek új lemezzelEz a banda egy isten!Köszi Rico bá ezt a kibebaszott lemzt!
süti beállítások módosítása