Default style- Alternative style

Tisztelt hölgyek és urak, lehet örülni, éljenezni, mert...

...megszületett a Bálnalovas!!!

Négy úr fentebb nevezett gyereke ez, név szerint a VL45 ritmusszekciója, Apró Antal dobos és Mészáros-Komáromy Dénes basszer, vmint Polonkai Tamás énekes (ex-Polly Is Dead, ex-Napok Romjai) és Kleinheincz Zoltán (Doomsday Funk) gitáros alkotják a felállást. A csapat már egy ideje érlelődött Polonkai agyában és végre úgy néz ki, ezen banda élén megvalósíthatja, amit eltervezett. Egy újabb stoner supergrouppal van dolgunk, kérem szépen.

A nagy bemutatkozásra július 9-én a méltán felkapott 9. kerületi szórakozóhelyen, a Tündérgyárban kerül sor egy ingyenes buli keretében. Gyertek és mindenki hozzon magával legalább még egy embert!

Tehát ne feledjétek: júl. 9. Tündérgyár: Bálnalovas bemutatkozó koncert! Plusz fellép még egy On Carpet névre hallgató társulat is, akik grunge-ban utaznak. Ott találkozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr692121241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása