Default style- Alternative style

A keleti sötét

Jelentkezzen az, aki szeretne eltölteni egy éjszakát ezzel a finom keleti dámával. Valószínűleg a hajnali órákban, amikor már végképp kielégült alul - felül, na akkor jössz te. Hiába kapaszkodsz a bimbeszekből kilógó ajtókopogtatókba, akkor is használni fogja a kezében lévő bozótvágót! Na most ki szeretné megajándékozni a hölgyet a testével?

 2009-ben Jim Healey a We're All Gonna Die-ból és Scotty Fuse a Cortez-ből barátilag elkezdtek zenélgetni. Annyira tetszett nekik amit csináltak, hogy nemsokára felvették a Black Thai nevet és kidobtak egy rövidke két számos demót. Nagyon mélyről jövő zsigeri, Sabbath - szerű zenével örvendeztetik meg az embereket. Hallgassátok meg, mer' jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr512050408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása