Default style- Alternative style

(Atomic)Bitchboxx demo

 A Giant Horizonban is játszó Pócza Andris csinálja a Bitchboxx zenekart Lakatos Dáviddal. Öt éve hajtják a szekeret, ennek ellenére most tudtak összehozni hangzóanyagot. Állítólag a lustaság az fél egészség. A másik fele meg Unicum. Szerintem.

 Nem stoner, amit csinálnak, de azt vallják, hogy lelkük méllyén azok. A zene amolyan alternatív, funk, rock, miegymás. Véleményt nem nagyon szeretnék írni, mert ez a fajta zenei irány engem hidegen hagy. Ennek ellenére hallgassátok meg, mert van benne fantázia. A hangzáson van mit javítani. Az utolsó két nóta egyébként még keveretlen, de a többi is elég nyers, vékony. Egy Jucii nevű csajszi énekel-egyébként egészen jól-a zenekarban, bár András néha besegít neki. 

  Ennek a fajta zenének is megvan a maga közönsége, ahol a Bitchboxx előkelő helyet foglal(hat) el.  Speciel én a Giant Horizon-t jobban meghallgatnám. Kiváncsi vagyok rájuk. A myspace oldalukon nincs fent semmi hallgatni való. Reménykedjünk benne, nemsokára lesz. Addig is Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr411969997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása