Default style- Alternative style

A nyöszörgések és halálsikolyok folytatódnak...

stoner rock, space rock, stoner metal, doom, doom metal, southern rock, mp3, mp 3, koncert, kritika, letöltés, zene, buli, stonerrock, stonermetal, doommetal, spacerock, spacemetal, space metal, southern rock

 

 Ez a két szerencsecsomag az Észt Tallinnból került elő. Viszont náluk meg a gitáros az, aki még nem került elő. A nevük fantasztikus: Talbot. Nekem elsőre egy nagyon lepukkadt, rozsdás személygépjármű ugrik be. Találtam még egy-két képet róluk, de ott se nagyon normálisak.

 A zenéjük viszont zseniális. A fő hangszer a dob és a basszusgitár. Mind a két jómadár vokálozik is illetve használnak samplereket és szintiket. Nagyon súlyos DOOM muzsikát játszanak, néhol Torche-osan énekelve, máskor viszont egy medve morgása bújik meg a monoton riffóceánban. Az utolsó tétel instrumentális.

 A Talbot Tundra Ep-je nagyon sötét és atmoszférikus zenét rejt. Remélem nemsokára kijönnek egy komplett nagylemezzel.

 Ja igen, most nyár elején voltak nálunk, három koncertet adtak (szeged, BP., Kecskemét). Sajnos nem tudtam őket elcsípni, de majd legközelebb... Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr271437331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chino the Hero 2009.10.08. 22:21:02

Szánom-bánom, de én se tudtam elmenni, remélem jönnek még erre, mert nagyon rendben van, amit művelnek.
süti beállítások módosítása