Default style- Alternative style

A kincset érő macska meséje.

  Kedves gyerekek, hallgassatok meg egy mesét a furcs Kincses Macskáról! Volt réges-régen egy nagyon jó kiállású zenekar a Karma To Burn. Kiadtak egy-két lemezt. Az elsőt még kiadói nyomásra énekessel, majd rájöttek, hogy jobb, ha nem énekel náluk senki. Ez jót tett a zenekarnak, mert így mindenki a Zenére tudott koncentrálni. És ez így van jól.

 A Zenekar időközben legenává vált, megszünt. (Azt rebesgeti a Nyugati-szél, újjáalakultak!) A romokból megszületett az ugyancsak rendkívüli képességekkel rendelkező Treasure Cat. 2006-ban ellőálltak egy pfás kis Demóval, majd 2007-ben a Choice Cuts.

 A zene nem áll távol a Karmától, de szerintem kicsit pörgősebb. Itt véget is ér rövidke mesém. Aki nem hiszi járjon utána. Aludjatok jól és szép álmokat.

Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr631412315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.09.28. 22:57:52

Faszányosan kacagtató poszt ez is,bár a legendává válásnál hiányolunk egy betűt.A muzsikát meg természetesen letöltöttem,de még elemzem.Jók vagytok!Get Stoned!
süti beállítások módosítása