Default style- Alternative style

Emberevők földjén...

 A Men Eaternek nemrég jelent meg új albuma, mégsem ezért írok róluk. Erről a lemezről nincs véleményem. Akár mondhatnám ezt is, de ez nem igaz. A Men Eater egy jó iparosmunkát tett le az asztalra. Hozzák a Stonert a rengeteg Metal mellett és ráadásul jól szólnak, de ennél tovább nem mennek. Nem tudok tőlük felidézni semmi pluszt, semmi olyat, ami megfogna. A 2007-ben kiadott Hellstone album után a Vendaval nem más mint egy jól megírt lemez extrák nélkül.

 Azért írok róluk, mert most oktober 19-én fellépnek a Sights & Sounds társaságában a Dürer kertben. A Sights & Sounds véleményem szerint nem egy Stoner brigád, inkább olyan rokkocska. Mégis azt mondom, menjetek el a Dürer kertbe, mert a Men Eaterben ne fogtok csalódni.

 Jó iparosmunka! Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr591367150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása