Default style- Alternative style

Feuerzeug - Drive Fast and Crash! (Full Album 2008) Öngyújtó??? Vagy mia f...? (avagy Vezess kurva gyorsan és törd össze magad!)

  Ehun van ni ez a svájci lókupec zsiványbanda. 2007-ben alakultak és volt pofájuk abban a studióban bekevertetni a debütálló anyagukat, ahol Brant Björknek, a Mondo Generatornak is mixeltek.

 Stoner metalról van itt nagybaszó kéremszépen, Grunge és alternatív(?) hatásokkal. Néhány helyen még a Nirvana is eszébe jut az emberfiának és ettől kicsit elmegy a kedve.

  Ámde baromira jól szól és jól eltaláltak a refrének is. (Nekem egyszer-kétszer a Therapy? villan be.) Nagyon fuzzolnak a gitárok és torzak. Egyszóval kellemes zenét tol az arcodba az Öngyujtó, vagy mi a f.sz.

 Mellesleg nem úgy néznek ki mintha veterán Stonerekből állna a zenekar. Ehhez képest le a kalappal. Nincs bandcamp! 

 Get Stoned!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr401293576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása