Default style- Alternative style

Pisztolyos Re-poszt !

 Először is szeretném bejelenteni ország-világ elött, hogy Donka Richárd egy igazi ÚR! Örülök, hogy olyan barátom van, aki önként lemond a sajátjáról (Revolver poszt), a másik javára.

 Nagyon nem tudok mit hozzátenni a dolgokhoz, hiszen a kommentekben szinte minden le van írva a Revolver-ről. Annyit mégis megjegyeznék, töbszöri meghallgatás után, hogy baszott jó lemez, de ezt is tudja mindenki. Aki nem, az figyeljen oda jobban. A srácok nagyon lendületesen gyűrik a detenrollt. Rengeteg dallamos témával, ettől más mint a 'tombed. A sound nagyon zsírosan röfög és ettől más, mint egy hellacopters.

 Pipatömés és hedbenger!!!

 

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr151239485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imrus123 2009.07.11. 12:20:37

(bocs, hogy megint csak egy ilyen helyre kommentelek OFF-okat...)


Hát köszi, de talán jobb is így, nem voltunk éppen csúcs formában az a38-on, nem örültem volna, ha sok Sztóner így látja a sonofabitch zenekart, szóval jobb, hogy nem volt reklám.
Ma viszont (szombat) a viper room-ban játszunk fél 10től, ha van valakinek kedve, jöjjön le, várjuk!

Üdvözöllek Titeket!
Imi
süti beállítások módosítása