Default style- Alternative style

SzállodaSzétkúróVárosiKereskedők

Hotel Wrecking City Traders - Ep (2006)

 

 

Ők egy 2(!) tagú ausztráliai banda. Gitár, dob. Zseniális riffek. Ha valaki meg akarja tanulni a stonergitározást, az ettől a fickótól tanulhat, és a dobos se semmi. Ének nincs, csak riffömleny. Ja, és szoktak koncertezni. Ketten. Van több albumuk, meg Youtube-juk, meg válogatásuk pl. a Stonerrock.com-nál is. Nagyon tutter. Már csak a különlegessége miatt is érdemes meghallgatni. Ja, és mondanom sem kell, hogy a gitárhangzás nagyon közel áll a szívemhez.

Get stoned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom. doom metal, doommetal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr981181807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jószívvel 2009.06.13. 12:19:57

hatalmasak, a Black Yolk nagyon ott volt a toppos tavalyi listán...
süti beállítások módosítása