Default style- Alternative style

Déli testvéreink Splitje - Zágrábból

Cojones & Umor - Split

 

 

Ha már Nico a Horvátokat emlegette (egyébként Tőle kaptam a zenét). Két nattyon faja zenekar splitjét szeretném Veletek megosztani.

A káromkodós nevű zenekar kezdi az albumot. Vannak kifejezetten jó riffek, sőt dalok is. Erőteljes szárnycsapások ezek és lesz még jobb. Stonerrock.

A humorosabb banda a viccesebb, merthogy doomba nyomulnak. És nem rosszul. Vannak pillanatok, amikor a démonfattyú felveszi a jellegzetes UV szűrős Bud Spencer nézést (Ja, amikor lesöprik a hagymásbabját az asztalról) és vésztjósló boólogatásba kezd lassan, lasssannnn.("Vigyázz királylány! Ott van a hátad mögött!" - Ott. Bizony-bizony.)

Nem csodálkoznék, ha felvenném a srácokkal a kapcsolatot és ha elég jófejek talán csinálok velük egy bulit, merthogy sokat járnak kettecskén Európában, jó lenne ha felénk is kerülnének egyet. A baj csak az, hogy a csere(zenekaros)üdültetős bizniszt nem tudom eljátszani, révén most se gitárom, se bandám.

Get stoned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr281121770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása