Default style- Alternative style

HAW hírek

 

"Hírek az ólból

Kedves emberek! Először is szeretnénk megköszönni azt a sok kedvességet és támogatást, amivel elhalmoztok minket, annak ellenére, hogy még semmit sem csináltunk! Nagyon sokat jelent, és igyekszünk meghálálni! Habár érkeztek már határon innen és túlról is meghívások - amit megint csak nem értünk, hiszen csak egy csúnyán szóló dalt osztottunk meg - eddig mindre nemet mondtunk, de nincs miért tovább halogatni. Az első koncert kedvenc városunkban Szegeden, Május 30-án lesz a Garaboncziásban, a Shapat Terror, akik új lemezükön dolgoznak, a Vostok Room, a Corrodal és tonnányi Wimpi társaságában.

Úgy néz ki, ekkora az első demónkat is bezsebelhetitek, amit a hatvani XLR stúdióban készítünk. A "munkáról" folyamatosan töltünk fel videókat a tecsőre, Pó bácsi csatornáján láthatjátok őket https://www.youtube.com/user/pobacsi !

Őszig még egy koncert lesz a Fekete Zaj fesztiválon, Mátrafüreden (bővebb információk itt: http://www.last.fm/event/1046303) onnantól viszont útra kelünk, és nem lesz megállás.

Nyugodalmas napokat kívánunk

HAW"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr971107671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása