Default style- Alternative style

Hermano - Only A Suggestion... (2002)

 Dandy Brown (Orquesta Del Desierto), Steve Earle (Afghan Whigs), Mike Callahan (Earshot/Disengage), David Angstrom (Supafuzz/Black Cat Bone) és John Garcia (főállású énekes bálvány), egy szép nap gondoltak egyet és elkezdtek jammelni. Rájöttek, hogy működik a dolog. Összekalapáltak Hermano néven 2002-ben egy albumot, az Only A Suggestion-t. Garcia a Slo-burn és a Unida után se hagyott fel a mások által otthagyott Kyuss féle zenei vonallal. Hangzásban egy kicsit élesebb, de szellemiségben, stílusban maradtak ott ahol jól érzik magukat. Mellesleg mi is jól érezzük magunkat ezért.

 Az albumon 8 tétel van, de igazából hét igazi szerzemény plusz egy intro, ami a változatosság kedvéért a lemez közepén van.

 Az első két szám amolyan stoner/blues, középtempós lüktetéssel. A Manager's Special már-már punkosan gyors. A 4. a Senor Moreno's Plan felvezetője, amolyan intro féle. Végre a Landetta-ban előjön az a lebegés, ami a Kyusst annyira jellemezte. Az utolsó elötti pedig egy olyan gitártémával indít, ami végigköveti az egész számot. A végére pedig meghagyták a katarzist: Black Sabbath-tal indul, Garcia üvölt, őrjöng, extázisba esik.

 A lemez rövid és éppen ezért is jó hallgatni. Nem lesz unalmas egy percig sem. Végig egyenletes a színvonal. Aki ezt az albumot nem kedveli valamennyire az Szandin szocializálódott.

Hallgassátok örömmel, ha tudjátok szerezzétek be a másik két albumot is. Megéri!!!

Get Stoned!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr27932742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása