Default style- Alternative style

Dragontears 2 - Tambourine Freak Machine (2008)

Nem is tudom, hogy kezdjem. A dán Dragontears zenekar, ill. formáció hatalmas albumot készített, neofolk, psychedelic, spacerock és electronica stílusban. Ugye kezd érdekessé válni a dolog?

Alapjaiba véve instrumentális albumnak nevezném, de néha van benne egy kis ének, hangszerszinten, Ilyenkor olyan a zene, mint Dave Wyndorf és a MM egy beborulós perce, de annál felemelőbb, nem olyan söté, lehúzós. A zene végig egy nagy utazás (nézzd csak meg a felálást, a művészneveket, a használt hangszerearzenált és tudod miről beszélek), csak azért van szakadás, hogy a kütyük megtalálák a következő számot, de összeköthető a zene egy nagy egésszé, mert a számok egybefolynak.

A banda (légió) 9(!) tagja úgy gondolta, hogy nincsenek elegen, úgyhogy vendégeket is hívtak beborulni: a dán punk díva Janine Neble az Alive with worms-ból (The Freedom Seeds számban), az ex-Raveonette Manoj Ramdas (Dreamweaver 2) segít.

Ajánlom Nagy Lebowsy féle gyertyákkal körberakott kádban történő fehéroroszozásoz, relaxáláshoz, egyéni- és társasutazásokhoz.

RRR<(-_-)>RRR


Felállás:

Lorenzo Woodrose: Vocals, Guitars, Organs, Jug and Piano
Fuzz Daddy: Drums, Percussion, Tablabox and Cellphone
The Moody Guru: Bass, Tambourabox and Pianostrings
Manoj Ramdas: Theremin, Musicbox and Circuit Bending
The Hobbit: Guitars, Roland R66 and Space Echo
Ralph A. Rjeily: Tape Treatments, FX Chain and Psychedelic Patchbay
Janine Neble: Vocals and Red Fiddle Finger
Aron: Guitars, Drone and Feedback
The Twilight Princess: Chinese Flute and Vibes

Ha ez az album tetszett, ez is tetszeni fog: 2000 Micrograms From Home (2007)

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr55814518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása