Default style- Alternative style

Earthless - Rhythms From A Cosmic Sky (2007)

Megint egy majdnem teljesen akkusztikus lemez San Diego, Californiából az Earthless triójától. A produkción 3 szám található a Godspeed (20:55), a Sonic Prayer (21:12) és az énekkel is büszkélkedhető Cherry Red (04:55). Ez sok mindent megmagyaráz. Töbnyire a szólógitár van előtérben, őt kíséri a nagyon cool basszus és dob kollégája. Pazar, nagyon pontos rokkgitározás, rengeteg dallam, szóló, sokszor monoton basszus groove, metronóm dobokkal.

Ajánlom jövés-menéshez, gitárszerelmeseknek és azoknak, akik olyan igényes zenét szeretnének hallgatni, ami nem zökkenti ki őket a tevéknységükből, mert itt minden úgy van, ahogy lennie kell.

RRR<(°_°)>RRR

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr100813457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChoodaMcColish 2010.12.15. 20:10:10

Ha valamire azt lehet mondani hogy zsigereibe hatol az embernek, akkor az csak ez lehet. A legnagyobb kedvenceim között tartom számon.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2010.12.16. 15:10:15

ChoodaMcColish:Ha szereted az Earthlesst,akkor ajánlom figyelmedbe ezt is:themotherroad.blog.hu/2010/11/10/monobrow

Link a borító mögött.
süti beállítások módosítása