Default style- Alternative style

Koncert

December 13-án Fertőszentmiklóson játszik a Desertplane, a Run to the Sun, az Aktuális és az Ellenzék. Helyszin a Vera kocsma. A Desertplane-t ismerem, jóféle instrumentális stoner muzsikát adnak az arcotokba, a Run laza Ska/Reagge zenével lesz jelen, az Aktuállis deszkás punk zenekar és az Ellenzék egy keményebb odamondósabb banda. Menjetek,élvezzetek!! 

 

 stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr20809761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chino 2008.12.10. 20:26:20

Akkor én is ajánlanék programot pl. dec. 20-ára,amikor a Viper Room nevű helyen hét zenekar fog fellépni egy este.Nevezetesen a következők:

Stonedirt
Pangea
Torn From Earth
Future Realm
Nexxt
Unscarred
VictImpression

Utóbbi két bandához még nem volt szerencsém,így róluk sajnos nem tudok nyilatkozni.A Stonedirt-öt viszont gondolom,nem kell bemutatni,talán ők tolják itthon a legjobban(a Neck Sprain mellett) a Pantera/BLS/Down hatású délies fémet.A Pangeát is láttam már élőben,ők saját bevallásuk szerint kaukázusi súlyzós metalt nyomnak,vhol a Neurosis és Crowbar között félúton.A Torn From Earth-t még csak felvételről hallottam,de annak alapján meggyőzőnek tűnnek.Stílusuk leginkább a Down/Pantera/Nadir/Stonedirt féle csapásirányt követi.A Future Realm-et szintén csak demóanyagról hallottam,ők industrial beütésű progresszív metalt pakolnak.A Nexxt pedig főleg punkzenét játszik,na meg saját dalok mellett egy rakat feldolgozást.
További infók a buliról:
kezdés:19h
belépő:1000 ft
Érdekes estének ígérkezik tehát ez a dec. 20-ai,úgyh. otthon maradni lehet,csak nem érdemes!
süti beállítások módosítása