Default style- Alternative style

stoner.blog.hu

Jónapot!

Lassan elindul ez a blog is. Még nagyon az elején vagyunk, de maj'csak belejövünk.

Elsőként álljon itt egy mini koncertbeszámoló. Monster Magnet, Nebula, Pilgrim Fathers.

A közönség már átlagosnak mondható, itt voltak a fiatalok, az apák a gyerekeikkel (nézd fiam ez a zene), a pávák (undorground celebek:nagyonrockstarr vagyok), a bazijó csajok stb...Olyan teltház volt,hogy még valaki rá is gyújtott, mert volt hely.

Pilgrim Fathers. Hát....nem is tudom. Lehet,hogy eltévesztették a helyet és az időt. Nekem nem tetszett, de lehet,hogy csak én nem értem meg ezt a spindoctoros frontemberrel rendelkező, "szanaszéttorzított" vinnyogású, lassú és dühítően idegtépő, művészies zajt.

A Nebulával vegyes érzelmeim vannak. Néha úgy érzem, hogy jók voltak, néha nem. Az utolsó munkájuk a Heavy Psych lassúságával nem tudok mit kezdeni. Érzem,hogy jó,de még nem állt össze a kép. A koncerten szerintem maximumot nyújtottak, annak ellenére, hogy egy gitárral voltak, ezt lehetett is hallani a vékony hangzáson. Azt a nagyon zsíros hangzást viszont, amit albumról - albumra produkálnak, nem tudták hozni. A dobos viszont egy polip volt.

A Szörnymágnes jó volt. Játszottak egy greatest hits-et három gitárral. A hangzás is rendben volt, bár a basszus kicsit háttérben maradt, de ez betudható a sok gitárnak. Dave bácsi kicsit puffadt arccal énekelt, a megunhatatlan baromira kinyúlt fekete kapucnis pulcsijában, amitől enyhén homless beütést kapott, de pontosan,szépen és lúdbőrözősen énekelt. A ráadásnál nagyon nagyot jammeltek,és véget ért a koncert.

Összeségében ez egy fantasztikus buli volt, de aki csak lejött egy koncertre, annak nem érte meg a 6000 Ft-ot. Az ital nagyon drága egy rockkocsmához képest, a ruhatár korrekt és a kidobólegények se buziznak. Hát ennyi.

Get Stoned!

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr45791551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chino 2008.11.29. 19:01:12

A pontos kezdésnek köszönhetően(ezen felettébb meglepődtem,a Wigwamot ismerve fel voltam készülve egy kiadós csúszásra) a Pilgrim Fathers-nek csak a végére értem oda,a Nebulát viszont már teljes egészében meg tudtam tekinteni és megpadlóztam,mit összejammelt ez a három arc!Amit tavaly a Firebird nyújtott az Alabama Thunderpussy előtt,azt idén a Nebula adta meg nekem.A fellépésük végén a dobos nekem ajándékozta a setlistet,mire két kölyök odajött hozzám,h. tüzetesebben szemügyre vegye az ereklyét.D.: A Monster Magnet meg hát...isten volt!Mr. Wyndorf rendesen meghízott ugyan,de jellegzetes bikahangja mit sem kopott.A setlist rendben volt,nyomtak slágereket és nehezebben emészthető számokat egyaránt,bár szívesen hallottam volna még mondjuk egy Head Explode-ot,egy Nod Scene-t,egy Evil-t vagy egy Supercruel-t(hogy csak néhány nagy favoritot említsek),de hát tetemes az életmű és egy kb. másfél órás koncerten nyilván nem lehet mindenki kedvencét eljátszani.Ettől függetlenül jöhetett bármi,én önfeledten beindultam rá.A Cage Around The Sun végén az a disszonáns levezetés tökre a VHK-t idézte számomra!Összességében fergeteges koncert volt,bánhatja erősen,aki kihagyta!A Melvins,a Pelican/Torche és a Doomriders/Disfear mellett erősen pályázik az "Év koncertje" címre!

milán 2008.11.30. 20:47:47

Ahoy!sztónerek a fedélzeten!!!pszichedelikus kaktuszok űrhajókkal a lemenő nap fényében;minden megvan amire szükség lehet...;nekem doomriders/disfear az év bulija eddig-de én már csak ilyen vagyok(hozzá kell tennem szörnymágnest kihagytam, hiába kapták a hype-ot nap mint nap egy bizonyos munkahelyen...).szóval csak így tovább,a kezdet jó és reméljük az is marad(el ne basszátok!mer'különben többet felétek se nézek)!
üdv!milán
süti beállítások módosítása