Default style- Alternative style

Mussorgsky - Night On Bald Mountain

 A Tunguzka és Cserjabinszk meteor nem a véletlen műve volt, ugyanis az orosz Mussorgsky együttes olyan brutális stoner-egyveleget produkál, hogy az konkrétan leszakítja az eget. 

   A frontember Petrov mostantól a bass királya nálam, mert szétrobbant a fejem, a testem pedig jéggé fagyott a játékától, mintha a kicseszett Tritonon lennék. A sötét hangulatú, doom-os alapot keleties hangzású futamok színesítik. Emellett a srácok nagyon jól bánnak a szünetekkel is, azok ott és akkor vannak, ahol lenniük kell. 

   Biztos vagyok benne, hogy hamarosan a stoner fesztiválok elmaradhatatlan bandája lesz a Mussorgsky. Ki lehet jelenteni, hogy zenetörténelmet írtak, melynek most mi is a fültanúi lehetünk. Get Stoned!

Original Facebook Like Generator

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr485186509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolyembeR 2013.04.02. 01:21:00

Kedves Stonerek! Mint az nyilvánvaló , ez a poszt csak egy áprilisi tréfa. Remélem sikerült megnevettetnünk titeket. Azonban azt kell mondjam, akármennyire is lobbizik a Komolyzene Kedvelők Társasága, továbbra is megmaradunk stoner rock blognak. A Lamborgni Gallardót, amit a posztért kaptam, sajnos összetörtem, úgyhogy nem tudom kisorsolni köztetek... :)

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2013.04.02. 17:12:21

@MolyembeR: Először nem is volt gyanús, még kíváncsi is lettem arra a basszusra, aztán mikor elindítottam a beágyazott videót, akkor esett le, hogy Április 1. van.
süti beállítások módosítása