Default style- Alternative style

Hát ez meg mire volt jó??????????????????????

 

  Joshibarátunk küldte át nekem ezt az anyagot, mondván, hogy inkább én rakjam fel, mert egyrészt neki nem jön be annyira, másrészt inkább nekem fekszenek az ilyesfajta dolgok. Ez többé-kevésbé így is van, köszi szépen Joshi. Azonban be kell vallanom, akkor már egy napja megvolt és az első belehallgatás után félretettem. Ez bőven egy hete volt és azóta próbálok barátkozni a lemezzel. Ez a véleményem:

 Lehetne akár az a nevük:Unida Without Garcia. Ehelyett az ex-Unida oszlopos tagjai azt a nevet adták:House Of Broken Promises. Hogy most ez mennyire szerencsés névválasztás, azt ki-ki döntse el saját maga. Szerény véleményem szerint hosszú és szar név. Kövezzetek meg...

  A srácok 2007-ben kijöttek egy Death In Pretty Wrapping című demo/EP-vel, majd ugyanebben az évben a Duster 69-el megjelentettek egy splitet (The Hurt). Mindkét munka kiválóra sikerült, főleg a demó. Tartotta azt az irányt, amit kijelöltek a Unidával. Vastag, tömény gitár, jó dallamok. Egyből ütött az anyag, mint az oroszlányi bányászok. Nem csoda hát, hogy türelmetlenül várta mindenki a teljes lemezanyag megjelenését. 2009-ben elénktolták. Using The Useless.

  Visszafogott vagyok, nem ugrálok örömömben. Jól szól, jók a dalok is, de valahogy úgy megy el mellettem, mint egy átlagos hétfő. Semmilyen nyomot nem hagy bennem, nem tudnék felidézni egy másodpercet sem. Mintha nem is azok a zenészek játszanának rajta, mint akik a demót csinálták. ( Igazad volt Joshi.) Ez egy jó  album(?), de szokni kell. Én régóta próbálom, de nem nagyon sikerül. Belekötni ezen kívül nem lehet. Mégis úgy gondolom, hogy manapság, amikor percenként jelennek meg az új bandák a neten és állnak elő a jó, vagy kevésbé jó albumokkal, akkor a zenerajongó nem feltétlenül akar meghallgatni egy olyan albumot, ami csak a sokadik meghallgatásra jön be. Pláne ekkora muzsikusoktól, pláne nem egy ilyen zsigerből fakadó stoner muzsikától. Az basszon oda és már az első taktusoknál bólógass, ragadj meg agy pipát, vagy vedd maga elé a kötelező sörunicum combót. Csípjél a lányok fenekébe és húzd a fejedbe a baseball satyót.

 Ezt gondolom a Using The Useless-ről. Get Stoned!

 És a hétvégén lezárul a vélemények begyüjtése...

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr731565616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2009.12.01. 09:52:49

Pedig mekkora kibaszottnagy zene volt má' a demo lemezen.Kár hogy nem azt a direktebb hangzást vitték tovább.Odabaszott,már az első taktusaitól bólogatatott,jól meg is pipáztatott(he-he),leittuk magunkat tőle a sárga földig,vörös volt a pofánk a csajok pofonjaitól,csak a baseball sapkám tudnám,hogy hol hagytam el részegen.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.12.01. 10:02:54

A sapkádat tavasszal kidobtuk a kukába, mert a találkozón valaki lehuggyozta...
süti beállítások módosítása