Default style- Alternative style

Bloody Gulch - Fly the Ghost - (2017)

Délies ízű stoneres, doomos, füstölős metal. Kicsit olyan mint a King Giant, csak dinamikusabb. Nem világmegváltás, új műfajt sem találtak fel az illionis-i srácok, viszont remek dalokat pakoltak fel a lemezre:         Get Stoned!

tovább »

Corona Mortis

Igaz, nem sztóner, de metál. Még csak nem is heavy, hanem Gyevi Metal, ahogy az algyői banda definiálja a zenéjét. Nem ma kezdték a srácok, és ez érződik is. Rövid bemutatkozásuk: "A Corona Mortis zenekar két "öregrocker" otthoni zenélgetéséből formálódott zenekarrá 2013.12.29-én. 2015-ben látott…

tovább »

ssSHEENss – Strapping Stallions (2014)

  Ritkán futok bele olyan lemezbe, ami rögtön megfog. A furcsa nevű finn banda kilenc dalt magába foglaló albuma pedig ilyen. Erős dalok, jól kitalált énektémák, vérbeli sztóner-feeling. Bontsatok egy(?) bort, aztán hangerő fel! Get Stoned!

tovább »

Pendejo – Atacames (2014)

Anno írtam már erről a bandáról, kirakom hát az új cuccukat is. Energikus, zsigeri sztóner rock ez, spanyol "énekkel", amit én perverz: különösen kedvelek. A trombita még mindig játszik, jó érzékkel, sokszor a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel. Érettebb, változatosabb a…

tovább »

Mexicoma - Obsidian Monolith (2014)

  Svéd banda, ízes, sztónerisztikus zenével. A Supersonic Speed című szerzeményükkel telibe találtak, de a többi sem rossz. Sőt. Get Stoned!

tovább »
süti beállítások módosítása