Default style- Alternative style

Blunt - State Of Desolation

 

Pihenéssel töltöttem ezt az elmúlt négy napot. Mind fizikailag, mind szellemileg kimerültem. Túljutottam egy másfél hetes intenzív fogfájáson és egy csonthártya gyulladáson, ráadásul emiatt kellett kihagynom az Atomic Bitchwax és a Karma To Burn koncerteket is. És mindezt tetézte, hogy a Burning Full Thrtottle is játszott. 

 Két zenekart tudtam csak hallgatni ebben a vészterhes időben, a Geezer-t és a Blunt-ot. Időm lett volna, de türelmem az már nem. Főleg a Blunt az, ami most befészkelte magát a fülembe.

 

Nagyon sokszor a High On Fire, vagy a Weedeater ugrik be, de azért sokkal összetettebb a kép. A kétféle vokalizálás miatt néha valamiféle sludge/doom zenekar képe ugrik be, főleg az utolsó dalnál, néha pedig valamiféle depressziós dark monstrum, amit a tisztább énekhang miatt érzek. Kellemes a hangzás is, nem a legtisztább, de itt most nem ez volt a fő cél, mint ahogy a Weedeaternél sem az. Viszont emészthető, és nem fullad unalomba. Egy dallal több, már sok lenne, ez így jó.

 Kellemes hallgatni való a fájdalmak közepette is. Bandcamp.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr4211924497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása