Default style- Alternative style

Piñata - La Pulga

 

 A spanyol Pinata nem egy kapkodós fajta. Amolyan Székely földi.2010-ben jelent meg tőlük az első felvétel, egy 4 számos demo formában, de pont azt a fajta zenét játszák, amihez nagyon el kell találni a hangzást. Ez a demon nem sikerült valami jól. A Brazil válogatotthoz tudnám hasonlítani. Világklasszisok, de valamit nagyon elszúrtak, illetve voltak náluk jobbak. Sokkal jobbak. 

 Most azonban kijöttek egy három dalos Ep(?)-vel. Kellet ez a négy év kihagyás. Nagyon rendbe vágták a csapatot. Önmaguk hatásának többek közt megnevezik a Black Sabbath-ot, a Colour Haze-t, a Karma To Burn-t. Ez igaz is, mivel mindegyik zenekar érezhető ezen a három dalon. Koszos, szőrös itt minden, mégis csilingel, mindent hallasz, nincs elhanyagolva semmi. Instrumentális zene főként, csak a La Pulgában van némi ének. Na ez nem biztos, hogy kellet volna, vagy ha igen, akkor azon dolgoztam volna még. A három szerzemény tökéletesen elég, ha több lett volna, lehet elrontotta volna az egészet. Néha a kevesebb több és ez most nagyon is érvényes.

 Kellemes nyár esték hajnali lezárásához merem ajánlani a La Pulgát, amit a zenekar Bandcamp oldaláról ingyen letölthetsz.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr366541707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása