Default style- Alternative style

Kellemes Húsvéti Ünnepeket : Mindust - Taking Off (2013)

.

mindust.jpeg.

A barcelonai Mindust dobosa (Jordi Vaquero) megkért minket a Facebook-on, hogy mutassuk be őket a magyar stoner kedvelőknek.

Nico nem hiába gondolt rám, amikor átküldte nekem ezt az albumot. Az első szám egy Colour Haze jellegű, lightos kis utazás, amolyan átlagos vokállal és tipikus fellángolásokkal. A második szám egy tengerparton szállingózik, egyébként hasonlóan utaztatós relax muzsika, mint az első. A harmadik, "Mindfuck" címűnél sem változik sokat a helyzet, bár ennél azért már találhatunk borultabb részeket, dzsemesebb, lazább feelinget ... stb. Talán egyedül az utolsó tétel (Black Smoke) emelhető ki az átlagosságból, itt külön tetszik a monumentális dobtéma, a szaggatottab riffelés, meg az elmélkedős rész.

Úgy összességében nézve kicsit egyhangúnak találtam a lemezt és néha az énekes is torokhangon énekel. Ettől függetlenül vannak rajta számok, amik miatt érdemes próbálkozni vele. Teljesen átlagos lemez, nem hoz semmi újat, viszont egy nehéz nap utáni lelazuláshoz megfelelő választás. Ja igen, egy jelképes összeg beírásával hozzájuthat bárki, csak el kell látogatni a bandatáborukra.



Tracklist:
01. Escape Velocity 07:30
02. Sun Cliff 08:53
03. Mindfuck 06:33
04. Solaris 05:54
05. Alien Without Flag 05:39
06. Recalculate 06:37
07. Black Smoke 05:15
.


Tagok:
Kiru Samitier - ének
Vicenç Esteve - gitár
Marçal Itarte - basszus
Jordi Vaquero - dob

.

.

.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr915187260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BenyoBoy 2013.04.01. 21:19:14

Ezt a lemezt én is betaláltam, tökéletesen egyetértek a fentebb leírtakkal, igaz, nekem a Solaris jött be a legjobban. :)
süti beállítások módosítása