Default style- Alternative style

Tombstone Highway - Előzetes 2012

noname.jpg

 Piacenza a Pó folyó partja... Hát igy kell előadni egy igazán tökös southern muzsikát! Az Olaszok már másodjára leptek meg engem azzal, hogy elég vér van a kis 'pucájukban' a nemzetköziséghez! Valamikor ősszel fog megjelenni Tombstone Highway első nagylemeze. Az anyagot az Agonia Records jelenteti meg, melynek Ruralizer lesz a cime. (bocs a rövid i betükért, ez most billentyűzet hiba...)

 Három izelitő nótát raktak fel az internetre, melynek elég dögös hangzása van ahhoz, hogy a Pride And Glory-val együtt lehessen emlegetni. Bizony ám! Ez a zene azt a hangulatot idézi számomra, mint Zakk Wylde korábbi bandája. Remélem ilyen tehetséggel, nemcsak egy albumig futja majd, mint náluk... 2007-ben verbuválódtak össze az Olasz 'cowboy'-ok. Izes szólók, belevaló énekhang és stilus angolul, amely banjo-val van fűszerezve. Igazán illik ebbe a környezetbe. Teljesen beleolvad és mélyen déli hangulatot kelt. A gitár súlyosabb hangzású amit a dob elég jól ki tud hangsúlyozni. A basszer hozza a betonbiztos alapot.  Ez egy igazi southern-rock zene, ami végre nem slampos, nem erőltetett, inkább vérbő energiával megáldott! Nagyon frankón össze van gyúrva az anyag! Az Agonia Records helyében én elküldeném Zakk-nek ha kész lesz. Hátha elviszi őket egy kisebb turnéra. Bár ez csak egy izelitő, én már most nagyon várom a megjelenést. Bizom abban, hogy meg fognak minket keresni a kész anyaggal!

A zene itt hallgatható meg:

http://www.reverbnation.com/playlist/view_playlist/-4?page_object=artist_1814120

Egyéb elérhetőségek:

http://www.facebook.com/Tombstone.Highway

http://www.myspace.com/headquartersofdoom

 (A myspace-en a korábbi Ep-ről is van feltöltés) 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr544818306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2012.10.04. 22:24:18

Ez jónak tűnik így az ajánló alapján, köszi.
süti beállítások módosítása