Default style- Alternative style

Elkáposztástalanitottátok.

 A kimondhatatlan nevű finn/spanyol brigád 2008-ban jött létre, miután a két finn jóbarát mellé csatlakozott egy spanyol dobos is. A finn testvéreink Helsinki, Kallio negyedében járták a bárokat és azon morfondiroztak, hogy milyen jó is lenne, ha valaki beszállna dobolni a még meg sem született stoner/doom bandájukba. Szerintem már egyik sem volt szomjas amikor egy régóta ott élő spanyol srác (aki szintén nem volt szomjas), bejelentette, most hogy ilyen jól elvannak, előjött belőle a "dobos Énje". 2010 novemberében be is vonultak studióba és Gniyrg Gnaarg néven felvették a From Mother Sun demót.

 A zene nagyon jó keveréke az alábbi zenekaroknak:Electric Wizard, Talbot, Reverend Bizarre, Obiat és a 60/70-es évek rock zenéjének, némi My Dying Bride melankóliával vegyitve.

 Gniyrg Gnaarg Májkrém

 From Mother Sun 2010 Demo

  Negyven perc tömény stoner/doom zene; hallgassátok, mert jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr142638580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlDutchman · http://stoner.blog.hu 2011.02.07. 10:40:40

Elkelkáposztástalaníthatatlanítottátok.
süti beállítások módosítása