Default style- Alternative style

Nyúz

"Hírek a szegedi Barbears zenekartól!

 

   Üdv a kedves Publikumnak! Sajnálattal kell tudatnunk, hogy Garamszegi Balász énekes és a zenekar útjai belső ellentétek miatt szétváltak. Egy ideje már érezhető volt a feszültség a tagok között, amit a kompromisszumok, és az együtt töltött évek barátsága sem tudtak megoldani. A csapat azonban továbbra sem hajlandó a kispadra ülni így már meg is kezdték Balázs utódjának felkutatását, valamint az új Barbears demo számainak a megírását! Az alábbi telefonszámon (Lukács László:70/3945825) bárki jelentkezhet az énekesi poszt betöltésére, ha érez magában kellő kreativitást, energiát és elkötelezett híve a tökös Stoner muzsikának!

   Másik érdekesség pedig, hogy amíg a Barbears énekes után kutat addig Lukács László (gitáros), és Szabó Béla (dobos) kézen fogva Patkós Péterrel (Far Cray, Gőzerő) megalapították a Doombar nevű extrabrutál instrumentális zene szörnyeteget. Állításuk szerint a zene legalább annyira beteg lesz, mint ők maguk. Mondjuk a tagok előéletét ismerve nem nehéz kitalálni, hogy egy Trash, és Stoner riffektől kicsit sem mentes pszicheledikus hangzuhatagot fogunk kapni! A csapat debütálása Február 10.-én lesz a szegedi Garaboncziásban, a szintén a szegedi The Void és a Venezuelából érkező Culture Trash zenekar társaságában.

 

Írta: Darvasi Líviusz/koncert manager"

  

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr191537901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása