Default style- Alternative style

Mocsok

 Szerbusztok! Az Elsupremo egy olyan izé zenekar. Nagyon messzi országban vannak. Oda már repülővel lehet csak elmenni, vagy hajóval, de úgy nagyon messze van. Valamilyen Amerikának hívják, vagy mi. Egyébként meg ez amúgy se fontos.

 Nem énekelnek benne csúnya bácsik, de szép bácsik se. Egyáltalán nem énekel senki se. Nincsenek a lemezen szép dalok, meg ilyesmik. Az emtívin se láttam őket nap, mint nap. Valószínűleg nem is fogom, bár az az érzésem, ők se akarnak ott csillogni-villogni.

 Olyan csúnya zenét lehet hallani ezen az albumon, mint egy traktor. Van eza zenekar, a Kuplung, mega Elektromos Forró Vulkáni Olvadt Kőzeg ja ésa Karmakettőbörn. Na valami ilyesmi. Szóval én szeretem. Ti is szeressétek, mert szomorú leszek.

 Get Stoned!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr831400476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemtombaje 2009.09.28. 20:47:46

Kurvajó,kösz Nico elvtárs!!!Clutchra gyertek gyerekek...

nemtombaje 2009.09.28. 20:49:06

Kurvajó,kösz Nico.
Clutch-ra pedig gyertek gyerekek...

nemtombaje 2009.09.28. 20:49:59

Sorry,válassz kommentet,vagy csillagot...%)
süti beállítások módosítása