Default style- Alternative style

Én megmondtam előre... (ne menj fel a tetőre!)

 Németek!... és beszartok, mert egy csaj az énekes. Na jó ettöl pont nem fogtok bekulázni. Viszont ahogy énekel, attól igen. Ha Garcia bá' nő lenne így dalolna. Na ez az igazi beszarás, ja meg a dobos. Néha olyanokat pörget, mintha muszáj vóna. A többiek is jók, de csak szürke eminenciások. A zene biztosan hozza a Kyuss, Fu Manchu, Dozer szentháromságot. Laza desert pop/rock. Flegma és kurva jól szól. Na nem kurva jól, de nincs sok hiba benne.

 Rövid az anyag. Ha másról lenne szó, talán meg is sértődnék, de most egyrészt zenéről beszélünk, másrészt pedig egy bemutatkozó albumról (2003). Azóta nem adtak ki semmit. Még egy büdös kis EP-ről sem tudok. Jó lenne hallani róluk többet is. A rövidség itt csak erény, nem úgy mintmás szituációkban. Nem válik idegesítően unalmassá a lemez. A hét számban van egy öt és fél perces hidden track, ami kilóg a sorból, mert csak zajmassza, bár nem eléggé idegesítő. Hallhatsz még elszállós nyolc perc körüli lebegést is, ami nagyon kellemesen simogatja, az album végefelé az agyadat. A többi Stonerrock és kész, de az viszont rendben van.  

 Ja, a bandát Koyen néven kereshetitek a világhálón és ez a Comatoso albumuk. Ha esetleg találtok róla valami érdemlegeset, írjátok meg!

 ...és itt egy kép, hogy valóban csajszi az énekes: Tina Grath        

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr511228592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása