Default style- Alternative style

Bongzilla - Dab City

 

A Bongzilla-t minden valamire való Bonger Stoner ismeri. Már akkor legenda volt, amikor még nem is létezett. Aki meg nem tudja, hogy kik ők, az könnyen utána tud nézni a neten, nem igényel nagyobb kutatómunkát. 

 

Megjelent az új anyag, a Dab City. Eddig megjelent tőlük ilyen-olyan demo, újrakiadás, mifene, de a klasszikus album, az Amerijuanican óta ez az első komplett új lemez. A Dab City egy jól sikerült mestermunka és kész. Aki hallott tőlük egy dalt, az hallotta az egész életművüket. Mondjuk ez egy kis csúsztatás, de hellyel közzel igaz. 

 Úgy gondolom, hogy a Bongzilla, a nevéhez hűen Bong Metalt játszik. Ehhez illik fogyasztani némi ezt-azt. Egy kicsit rá vannak csavarodva erre a bong témára a fiúk és ez érződik minden megmozdulásukon. Mivel én nem fogyasztok ilyesmit, ezért nem tisztem eldönteni, hogy bepipázva milyen is az új lemez, de józanul nem rossz. Ha valaki szereti a széttorzított, horzsolós riffeket, a lassú mélázós tempót, a hosszú menetelést a semmibe, annak ez az album maga a mennyország! Tehát Bongerek, Bongra fel! 

https://www.facebook.com/HEAVYPSYCHSOUNDS

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr4318140330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása