Default style- Alternative style

Black Sunday

 VA klasszikus rock, szombat után belefér alapon

 

  Vasárnap reggel van. Nem szokatlan, hogy ilyenkor az ember szarul érzi magát az átmulatott éjszaka után. Gyors fejszámolás, és kiderítem, hogy megint sikerült annyit inni, amibe egy normális ember belehalna. Hiába minden, Torrente óta tudjuk, hogy „ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni”. Nekem ilyen esetekben van egy rituálém, ami segít abban, hogy valami hasznossal töltsem a napot. Például eltávolítani a facebook-ról a szombati troll megjegyzéseimet, kutyát sétáltatni, elmenni a benzinkútra rollpapírért. Nos, ez a rituálé a következőkből áll: régi kotyogósban lefőzött kávé feketén, normális cigaretta (értsd.: nem a töltött csoda, amit a hozzám hasonló csórók szívnak), és klasszikus rock. Ez utóbbi, ami okán tulajdonképpen írok, ugyanis arra gondoltam megosztom veletek, hogy kik, mivel segítettek keringésem újraindításában ezen a reggelen.

 Jess and the Ancient Ones

  Thomas Corpse és Thomas Fiend alapította 2010-ben ezt bandát Finnországban, ahol a 150 cm magas, szőke hajú magyar nyelvrokon nép, a lapp is él. Erős okkult atmoszféra jellemzi, ami nem csoda, mert heten vannak, mint a gonoszok. Aki megismerkedik velük közelebbről nem fog csalódni. Amit külön kiemelnék az együttessel kapcsolatban, az Jess hangja. Nagyon tehetséges, nem tudom mit keres még az underground zenei piacon, de örülök neki. A három fős gitárszekció is kitesz magáért, engem meg tudtak lepni néha. Az Astral Sabbath című dalt hoztam nektek tőlük, ami egy Pulp Fiction-be oltott korai Black Sabbath Uriah Heep utánérzés.

 

  

 Uncle Acid & the Deadbeats

  Aszongya, "dark melodic realm and fuzzorama enhanced tales of terror and horror". Így jellemzi magát a Cambridge-i (UK) banda. Fuzzorama, ez jó. Egy percig se hittem, hogy nem mondanak igazat, és valami new wave-es gumirockot fogok hallani, de engem azonnal elvarázsoltak. Szakadt, mégis tökéletes hangzás, szinte várod mikor hallatszik a vinyl jellegzetes sistergése. Többet most nem írok, majd később egy hosszabb posztban. Addig is egy kis emlékeztető, miért jobb a kukacos alma.

 

 

 Stubb

  A londoni trió 2006 óta égeti a képzeletbeli muscle car gumijait. Esetükben ez egy legalább 8 literes big block-al szerelt Chargert jelent. Ha a hangfrekvenciájukat szeretnéd mérni, ne lepődj meg, ha a műszer az „A” hangnál 440 Hz helyett 440 HP-t mutat. Alább a Superhot Records által rendezett „próbatermi reality” klipjét találjátok. Ne felejtsétek el 720P-re állítani a minőséget. Valami kibaszott jó ez a gitárhangzás. 1970's Thor Valve head, USA Big muff, Fender Stratocaster, én ezeket ismertem fel elsőre, de van itt még hardware bőven. Én ezt küldeném idegen civilizációknak, nem Beatlest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr445115150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshibarat · http://themotherroad.blog.hu/ 2013.03.08. 21:28:48

Na, ez nagyon élvezetes kis írás, szeretem az ilyeneket. Várjuk a többit is.

MolyembeR 2013.03.08. 22:09:25

@joshibarat: Thx! Annyira nem, fogalmi zavar az utolsó bekezdés 4. sorában. Javítva. :D
süti beállítások módosítása