Default style- Alternative style

Visioned Frailty

 

 

A Visioned Frailty zenekar egyáltalán nem stoner zenekar, mégis valahol itt is van helye, ezen a blogon. Hogy miért? Egyrészt azért mert Magyarok, mindenféle melldöngetés nélkül. Másrészt azért, mert amit csinálnak, azt átkozottul jól teszik és ez nagy kincs, hallván a magyar zenei palettát. Harmadszor, pedig a hozzáállásukban elég sok a stoneres elem, bár ezt csak úgy lehet tapasztalni, ha személyesen is találkozol velük. Én személy szerint Sörivel találkoztam egy Wackor koncerten és és ugyanaz jött le róla, ugyanaz a lelkesedés és feeling, mint egy stoner arcról. A zenéjük csak itt-ott tartalmaz stoner/doom elemeket, de ezt csak akkor veszed észre, amikor már jó párszor végighallgattad őket. 

 Zenéjük alapvetően Death Metal, de annak is a némi progresszivitást sem nélkülöző fajtája. Inkább lassabbak a  dalok, de nagyon húzósak. Néha a holland Gorefest ugrott be róla és nekem ez nagy pozitivum. Ez a három bemutatkozó nóta nagyon húzós, de mindenekfelett egységes képet mutat a zenekarról. Remélem nemsokára előjönnek vagy egy EP-vel, vagy egy nagylemezzel.

 Hallgassátok meg őket a Facebookon, vagy a Reverben. Örüljetek!

AMEN

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr164286128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása