Default style- Alternative style

ALARM! ALARM! TÁMAD A TWINCOBRA!!!

 

Már az Igor kapcsán is megjegyeztem, hogy milyen jól esik hallani olyan zenekarokat, akik a tucatból kiemelkednek. Nos a TwinCobra is egy ilyen zenekar. A Kyuss örökségét kiválóan kihallani a dalokból, bár elsőre talán kicsit intenzivebb, mint Garcia csapata. 

  Az öt dalból és egy jamből álló demó nagyon egységes. Az ének nem hivalkodó, de fogós és néha már-már grunge-os. Hál istennek a srác nem akar többet énekelni, mint amit tud, ami nagyon sok bandának a nagy hibája. A gitárok nagyon röfögnek, simogatják a dobhártyám. Néha beugrik az Entombed, néha viszont az Alabama Thunderpussy és rengetegszer doomolnak be a srácok. Ez nagyon tetszik nekem. Az utolsó felvétel, a Sabbath, egy elszállós ambient jammelgetés; de amelyik együttesben a Son Of a Bitch-es Imi játszik ott ez szinte törvényszerű.

 Ez az 5+1 dal pont elégséges ebből a fajta zenéből. Igy ahogy van ki lehetne adni Ep-ként, nem kell minden esetben Lp-ben gondolkozni. Ez a demó igy sem rövid, és amúgy is legyalulja az agyadat.

Sajnos én az ikrek miatt nem nagyon jutok el mostanában koncertekre, viszont aki tud, az menjen TwinCobrára, mert biztosan nem fog csalódni.

TwinCobra mája. TwinCobra mérge. Egyébként a Mspacen ingyenesen is hozzáférhettek.

AMEN.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr112961492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása