Default style- Alternative style

Bámulós

Cosmic Vishnu - Colossus Mountain EP (2009)

 

 

Idei EP a fiatal Cosmic Vishnu-tól (stoner/doom), a napfény, a forróvérű lányok, a tüzes borok hazájából, Portugáliából.

A zene instrumentális, nincsenek nagy dolgok, de nagyon kellemes csak úgy hallgatni, bámulni, jól esik a fülnek a hangzás, és még az is megeshet, hogy lesz belőlük "valaki"...

stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák, doom, doom metal, doommetal

Jah, és a muzsika! Get stoned!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr441371281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jószívvel 2009.09.09. 19:57:47

először azt hittem, hogy van új ep, de ezt már raktam csakbenre, és szerintem felettébb ügyes és relatíve egyéni hozzáállású geng.
süti beállítások módosítása