Default style- Alternative style

Érdekesség: MTV - Rockandrollból ötös

Közreműködik az Isten Háta Mögött zenekar, a téma - természetesen - a Stoner Rock.

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr84919030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2009.02.03. 11:41:09

explorerben elindul, mozillában valóban nem, fene tudja miért :(

Rico RokkaRolla · http://stoner.blog.hu/ 2009.02.03. 14:20:46

elég ciki "gyerekek" tanulnak itt, Palika meg nem tudom mitől van úgy begyulladva, a klippeket leadhatták volna!

Chino the Hero 2009.02.03. 17:48:30

Ja,azt se tudják,mi az a Kyuss. Jellemző...

nemtombaje 2009.02.03. 18:35:28

Szerintem le se szarja az egész brigád ,amiről szó van éppen.Az idősebb korosztályt kellett volna meghívni,mert ennyi unott fejet,még az iskolában se lehet látni.
Sajnálom szegény Új Pétert(aki előtt le a kalappal),hogy érdektelen tré kölkök néznek ki bután a fejükből,miközben próbál valami zeneelméletet beléjük önteni...

Chino the Hero 2009.02.03. 19:52:24

Én se értem,mi a repedt f...t keresnek ott ilyen divatorientált átlagrockerek.Talán jobb is,h. a stoner és doom nem divatzene (egy-két banda tudott csak bekerülni a szélesebb értelemben vett köztudatba,mint a Queens Of The Stone Age,Black Label Society,de ők se egészségtelen mértékben).Jól is néznénk már ki,ha boldog-boldogtalan teszem azt Nirvana helyett Kyuss,Slipknot helyett meg Mastodon pólókban flangálna.Inkább maradjon csak szépen underground,az értő közönség zenéje.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2009.02.03. 20:44:38

@Chino the Hero: azok csak egyszerű statiszták akiket megfésült&kicsinosított egy sztájliszt, aztán meg a felvétel végeztével tán' rohantak is át a mónikashow stúdiójába... A stoner meg tuti meg fog maradni underground szinten és egyetértünk - maradjon is meg.
Viszont egy ilyen (egyébként valóban idétlen) műsor talán felkelti néhány tizenéves érdeklődését a műfaj iránt, oszt vagy megszereti, vagy nem, de legalább hall róla, hogy ilyen is létezik.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.02.03. 22:19:55

Én úgy látom, hogy a Stoner zene fel fog futni, ezt nem ússzuk meg.Lesznek bandák, akik divatból nyomják és ott lesznek a kirakatban, szintúgy a rajongók.Lesznek bandák akik szívből fogják nyomni ( az más kérdés, hogy jól, vagy rosszul) és a hullám után is itt lesznek, nyomják tovább.Abban viszont reménykedhetünk, hogy emiatt hozzánk is elérnek majd azok a bandák akiket régóta várunk:Hermano, Spiritual Beggars...
Csak röhögök rajtuk, mert most sehol sincsenek, holnapután MÁR sehol se lesznek, viszont mi még mindíg a Stonert fogjuk hallgatni. AMEN
süti beállítások módosítása