Default style- Alternative style

Blood Island Raiders - Blood Island Raiders (2007)

A Londonban székelő Blood Island Raiders, azt mondja magáról, hogy heavy metal zenekar. Hülyeség. Meghallgatod és rájössz, itt sokkal többről van szó.

 2002-ben jött létre a gárda, egy-két single, demo és más egyéb után, tavaly elött jött ki az elsö teljes anyaguk. Vendégként közreműködik az egyik nótában az a bizonyos Bill Steer, aki régen a Napalm Death-ben, most pedig a Firebird-ben játszik. Nem tudom, pontosan mit csinál itt, énekel vagy gitározik, ugyanis semmit nem lehet érzékelni a jelenlétéből. Mindenesetre jól mutat a neve a borító belső felén.

Kimondottan kellemes az album szerkezete. A gyorsabb és a lassabb, középtempósabb számokat nagyon jól állították össze. Elég gyakran jut eszembe a hallgatása közben Danzig bácsi. Az énekes hangja, orgánuma teljesen Evil Elvis-é. Ugyan hiányzik belőle az a bizonyos "sötét atmoszféra", mégis nagyon ütős, illik a zenéhez, ami szintén hol a Blackacidevil-re vagy a Satan's Child-re hajaz.

Tömény, feszes, mégis szellős az egész. A Their Years Are  As A Day kicsit kilóg a sorból, mivel instrumentális darab, de az ének hiányát kárpótólja a szépen kidolgozott gitárszóló. Nem emelnék ki semmi mást, ezt hallani kell és kész. Nagyon remélem, mihamarabb kijönnek egy újabb remekművel.

Hallgatni arany!!! Get Stoned!!!

  

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr4873125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StonerVaszics · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.13. 18:58:46

igazán korrekt cucc, bár még csak a felénél tartok.

Chino the Hero 2009.01.14. 17:28:20

Kíváncsi lettem erre a cuccra!Leszedném,de vmiért nem engedi letölteni a Mediafire.

Nicodamien · http://stoner.blog.hu/ 2009.01.14. 22:23:44

Hejj Chino!!!
Próbáld meg mégeccer! Lehet, hogy várni kell egy-két secundumot, de el fog indulni, az már biztos.

Chino the Hero 2009.01.15. 23:16:20

Már azóta sikerült leszednem!Nagyon meleg zene!D.:
süti beállítások módosítása