Default style- Alternative style

Lowdrive - Roller

 

Lassan eltelt úgy egy hónap, hogy semmit sem írtam. Nem volt nagyon miről. Ugyan megjelent a C.O.C. új lemeze, amit már mindenki nagyon várt (én is), de még nem hallgattam meg elégszer, hogy késztetést érezzek arra, hogy írjak is róla. Hozzáteszem, amit ötnél többször kell meghallgatni, hogy hasson, arra nem is nagyon érdemes időt pazarolni. Nem lett rossz album sőt, de ezt már eljátszották anno a Deliverance és a Wiseblood  albumokon.

 Egyéb lemez, ami úgy megfogott volna, nem nagyon volt, eddig. Most azonban, hogy meghallottam a Lowdrive bemutatkozó lemezét, írnom kell róla.

 A Lowdrive amolyan Supergroup lehet, mivel Warrior Soul, Indra és Goat Leaf tagok alkotják, éppen ezért nagyon színvonalas  zenét fogunk hallani a Roller nagylemezen. A zene pedig abszolút az anyabandák hatásaira épít, de azért belekeveredik, ha nem is tudatosan Danzig, egy kis High On Fire utánérzés is. Nem is baj, mert igazi tökös hard rock zenét kapunk. Az utolsó dal például akár a Lynyrd Skynyrd is írhatta volna.

 A Lemez nem biztos, hogy az év végén be fog kerülni a top 10-be, de az esélye nagyon megvan, mivel már eleve többet hallgatom, mint a fent említett C.O.C.-t és nem azért, hogy megszokjam. Nagyon jók a dalok, nagyon jól is szólnak, öröm hallgatni az egészet és ha te is egy igazi mocskos hard rock lemezre vágysz, akkor hallgasd meg, még akkor is, ha Stoner vagy. Face 

AMEN! 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr7013633528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása