Default style- Alternative style

Asatta - Spiraling Into Oblivion

 

Az Asatta nem egy emberbarát zenekar. Az lehet, hogy ha nem zenélnének, akkor vagy belet lapátolnának egy vágóhídon, vagy a patológián válogatnák ki a még használható emberi testrészeket. Egy biztos, nem szeretnék az ellenségük lenni, mert ha ennyire rideg anyagot tálalnak fel a rajongóiknak, akkor mit kapnak azok, akiket nem kedvelnek.

 Az Asatta bemutatkozó albuma egy rideg világot tár elénk. Amilyen a borítója, olyan a zenéje. Zord, földön túli. Fluidum nélküli. Mintha sót szórnál a sebbe. Fájdalmas. Nagyon. Nincsenek dallamos gitártémák, sőt néha úgy érzed, hogy a dobhártyádat szaggatják annyira disszonáns és némileg hamiskás a gitártéma. Ezzel együtt nagyon jó kis anyag ez. Bemutatkozásnak meg pláne. Felfedezek benne némi YOB és High On Fire hangulatot, nem kevés doommal vegyítve. Némileg monoton, de aki ezt szereti, az jól fog szórakozni. Itt egy régi cslipp, de remélhetőleg nemsokára kirakják majd BC-re az anyagot, ami szeptemberben fog megjelenni. Esetleg valaki nem tudna addig várni, az jelezze nekem...

 

Sűrű hideg massza ez, ennek ellenére csak ajánlani tudom, aki egy kicsit is keresi a doom korlátai közül a kitörést. Bandcamp.

 AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr278922126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása