Default style- Alternative style

Clutch - Psychic Warfare

 

Na most mit lehet írni egy olyan albumról, ami jó, nagyon jó. Ahol, az olyan dalok is, mint a Quick Death In Texas, Your Love Is Incarceration, vagy a Decapitation Blues is akkora nóta, hogy más odaadná érte mindkét heréjét. Meg aztán a Clutch az nagyszerű és pont. Bármit csináltak eddig, az minimum egy űrbekúrás volt! Ezzel az új anyaggal pedig még tovább léptek.

 

Már ahogy elkezdik és most nem a track 1-ről beszélek, ahol is csak duma van, hanem a klippes nóta, hát az már mekkora! Átrobog rajtad, ugyan úgy, mint a rá következő Firebirds. Vegytiszta Clutch, de még jobb is annál! Ha a Firebirds-öt nem játszák el a Burning Full Throttle-ék, akkor megverem azt a kis Hippiskedő énekesüket. Aztán a többit is. Abszolút koncertre illő dalok és én már látni szeretném élőben. Most!

Aztán itt van a Noble Savage is, ami egy punkos kirohanás, csörgődobbal. A gyerekeim együtt kiabálják velem: Unapologetic lifer for Rock and Roll! Na jó nem az egészet, de a "rákenró", az megy nekik és élvezik! A Sucker For The Witch-et pedig meg se hallgasd, mer beleeszi magát a füleden keresztül az agyadba, és ez fog járni benne reggeltől estig.  A Son Of Virginia megidéz mindent egyszerre, a lemenő napot a szikes homok dűnék felett, a mélyűr kietlenségét és a hajnal távoliságát. A western hősök koszos vakmerőségét, de még a nagy Magyar alföld Rónaságát is. Csukd be a szemed, dőlj hátra és már nem is a földön jársz, legalábbis nem ezen és nem a mostanin. Az Our Lady Of Electric Light pedig kukimerevítően erős ballada.

 Mit hagytam ki? Ja igen a Behold The Colossus. Ez se szar! Az egész album se szar. Hallgass...Clutch-ot!

AMEN!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr287962418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csigafrédi 2015.10.21. 13:01:31

Hazaérek ki is kölcsönzöm a netről iziben.
süti beállítások módosítása