Default style- Alternative style

Hot Beaver - Vulcan Death Grip

Még a múlt hét előtt megkaptam a Hot Beaver bemutatkozó anyagát, négy kis dalocskát. Hallgattam, nem is egyszer, aztán volt egy-két lemezmegjelenés, amit már régóta vártam. Csak, hogy néhányat említsek: Faith No More, Atomic Bitchwax, Band Of Spice, Gorilla Monsoon, Monolord stb. Voltak meglepetések, főleg negatív irányúak és voltak olyanok is, akik hozták a színvonalat, de valahogy a Hot Beaver mindig vissza-vissza tért a lejátszómba.

 

A Green Machine után is van élet és ezt mi sem biznyítja jobban, mint hogy a két húrnyűvő Ifj. Kocsándi Mike és Sexy Gaby (Bocsánat Gábor, de nem tudtam ezt kihagyni.) oldalán ott virít az Apey dobgépe Makai Laci, plusz egy jó torok, akinek a gazdája Lőcsei Bence. Izgalmas formáció és izgalmas produktum. Nem tudom, hogy gondolják a srácok, lesz-e folytatás, de remélem igen.

 

Négy szám csupán, de úgy gondolom, hogy egyrészt bemutatkozásnak, mézes madzagnak ennyi elég. Másrészt a rohanó világunkban, amikor percenként bukkannak fel eléd a zenekarok, az internetnek hála, erre a négy dalra még tudsz időt szánni, aztán eldöntheted, megérte-e, vagy sem. Jelen esetben igen.

 

 

Az EP nagyon jó, jól is szól, hála Lukács Petának, no meg a többieknek, de szerintem és ez most csak a magán véleményem: van egy két pillanat, amikor nem kerek a dolog. Nem is tudom, A szólók alatt hiányérzetem van, de nem tudom megfogalmazni, mi hiányzik, hiszen minden a helyén van. Mindegy is, ez legyen az én gondom.

  Alapvetően a zene sztóner, igazán stoner. Az ének azonban nem az,és pont ez az, ami kell Itthonra. Flegma, ahol kell. Erőteljes, ahol kell. Dallamos, ahol kell. A négy dal közül a leggyengébb (Static Matter) is legfeljebb csak baromi jó. Mindezt azért mondom, mert ha csak ezt az egy dalt hallanánk, akkor is felkapnánk a fejünket. Van itt egy Cellophane is, ami igazi becsavarodott, füstös zetor alapú mezőgazdasági nóta, van itt egy Feed The Machine, ami pedig egy seggrázós, ökölrázós, szőrös tökű stoner ganaj. Amire pedig haragudni kell, az nem más, mint a High Society. Olyan refrénnel van megáldva a szerencsétlen, hogy beleég az agyadba és munka helyett is ez  jár benne. Dúdolod, fütyülöd, élvezed. Zavaró lehet, hogy még az ágyban is veled marad. Kiírthatatlan. Ez már nagyon kellet. Ilyenkor mindig érzem, hogy van miért. 

 A Hot Beaver egy tisztességes produktumot taknyolt ide elénk és csak reménykedhetünk, hogy nemsokára jönn az újabb genyószívódisztroj tőlük, mert bajok lesznek. Fenekelés lesz! BANDACAMPA

 AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr677378716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása