Default style- Alternative style

KARYN CRISIS' GOSPEL OF THE WITCHES - SALEM'S WOUNDS

  Március 9.-én kerül a boltok polcaira Karyn Crisis új zenekarának bemutatkozó korongja.
"Zenei úton akartuk leróni tiszteletünket az előttem érkezett boszorkányok előtt,akik spirituálisan engem is végigvezettek az úton és megismertettek ősi rítusaikkal" - mondja Karyn.
  Ehhez a tiszteletadáshoz olyan társakat választott az énekesnő mint Davide Tiso (Ephel Duath - Karyn másik zenekara),Mike Hill (Tombs),és a hörgős háttérvokálokért felelős Ross Dolan (Immolation) illetve Charlie Schmid (Vaura).A klip tanúsága szerint Robert Vigna (Immolation)is besegít gitáron.
A zene egyébként occult metal a különböző oldalak tanúsága szerint,szerintem inkább valamiféle doom - pszihedelikus rock egyveleg (ezért is írok róla a blogra).
Alapvetően lassan hömpölyögnek a lemez dalai,a kétlábdob is hasonló tempót hoz.De néha becsúszik egy-egy gyorsabb rész is.
  A gitárok gyakran amúgy poszt black metalosan maszatolnak.
De sok dalban egészen épkézláb riffek is felütik a fejüket (lásd a címadót).
A legérdekesebb dal a The Secret címet viseli,ebben nincs is gitár,csak a basszus szól + effektek szólalnak meg.
Karyn nem énekel olyan brutális hangon mint ahogy a Crisis lemezein tette,egészen emberi hangok is elhagyják a torkát.De még így is pasikat megszégyenítő módon rekeszt néha.
  Alapvetően kellemes hallgatnivalót rejt a lemez,nekem bejön.Szerintem mindenki próbálkozhat vele aki szereti a doomosan lassú,gitár-ének központú zenéket.
 
Néma Bob

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr317279255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása