Default style- Alternative style

SautruS - Reed: Chapter One

 

Pomeránia szülötte ez a szörny. Nem kell megijedni, ez nem az a fajta "mindenki megdöglik" típus, inkább az a fajta amit többféle, fajta élőlényből gyúrtak össze. A SautruS jó, de hogy miért, azt nem igazán lehet megmondani. Talán azért, mert sokrétű. Én nagyon sok mindent fedezek fel benne. Grunge, Stoner keveredik csipetnyi füstös psychedeliával. 

 Remek dallamokat hoz az énekes Weno Winter. Ráadásul nagyon kellemes az orgánuma. Remekül kiegészíti a néha elég nyers riffeket, amiből ugyan nincs sok, de az a kevés épp oda van bedolgozva, ahol a legnagyobb hatást éri el. Szépen összhangban szól minden hangszer. (Csak megjegyzem, hogy aki kér, az kap!)

 A kezdő Ricochet alap Heavy Metal dal, de olyat lüktet, mint egy vérbeli Stoner dal. Aztán jön a Knurr egy Sludge alapokat újra gondolt riffekkel, amit a Dumbledore akkusztikus pihenése követ, szépen megágyazva a Kuelmaggah Part 2, összetett, már majdnem progresszív darabnak. Ne kérdezzétek, mi a f... az a Kuelmaggah. Valami misztikus varázsló féle.  Az biztos, hogy a csörgő dobokkal és háttér vokalizálással tiszta '70-es évekbeli okkult rock zene jut róla eszembe.

 Az Iomi Iomi önmagáért beszél. A furcsa nevű Fa'yka Ye'v Domoo reneszánsz hangulatu kis szösszenet, amit ki lehetett volna hagyni, és a LOSAO doomolásával folytatni a lemezt. A Suentist hömpölygése, méltó lezárása ennek a nagyszerű albumnak. 

 Remélni tudom, hogy nemsokára jön a folytatás. Bandcamp, Facebook. Kiadó a Pink Tank Records.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr1007176753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása