Default style- Alternative style

Bloody Hammers - Under Satan's Sun

Végre itt a nyár! Ez olyan mondat, ami még a legdepresszívebb, legvérhányósabb, leg-mindigködésörökhomály funeral/doomsterek lelkében is megfordul. Hiába tagadják. Titokban biztos be fogják rakni a Bloody Hammers lemezeit nyáron a tikkasztó hőségben. Azonban ne higgyük azt, hogy ezentúl virágkoszorús hippi válik belőlük, csupán arról van szó, hogy szabadságra küldik a feketekecske áldozó énjük sötétebb felét. A hacukából azonban csak részben tudnak kibújni. Olyanok, mint a Bloody Hammers.

 

Gyakorlatilag Egy laza goth rock zene, néha már amolyan motoros felütéssel. A szöveg és az image maradt Sátánista, de mindezt bebugyolálták egy nagyon könnyen emészthető köntösbe. Olyan néha, mint amikor megpillantasz egy hosszú hajú rockert a tengerparton, amint koktélt szürcsöl egy szűzlányok szemérem szőrzetéből font fecskében és papuccsá alakított Martens bakancsban. 

 Szóval most nemrég kijött a Bloody Hammers az Under Satan's Sun albummal. Nem rengeti meg a világot, maximum csak amolyan StandBy üzemmódra kapcsolja a Sötétséget. Egész jól szól, szórakoztat. Mi kell még ehhez a nyárhoz. Bár ez a nyár is olyan, mint a ... szóval van hőség, meg lerohad az ember bőre is, de azért be-be jönnek a rosszabb idők is; nehogy már megnyugodjunk, kapunk mi erős lehűlést, szelet, napokig tartó dzsuvát, csakhogy figyelmeztessen minket a Sátán, hogy az ő Napja alatt napozunk. Aki kér kap.

AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr506419407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása