Default style- Alternative style

The Devil's Trade - Those Miles We Walked Alone

 

 

József Attila bendzsóval. Nem, a bendzsó mögötti fiatal ember nem más. mint Makódávid. Így egyben, mert mostanság már csak így emlegetik. Mindenki tudja, hogy ki ő és ? mit tett le arra a bizonyos asztalra. Mindenki tudja, melyik zenekarban volt már ő, de most egy egészen másfajta produkciót kapunk, mint amit megszokhattunk. 

 

Ezt írja: "A The Devil's trade minden ami az eddigi zenekari életem mögött van. Az összes olyan dal, amivel nem tudtam mit kezdeni. Nagyon sokáig nem is törődtem velük, frappánsakat meg végképp nem tudok írni róluk. Nagyon személyes és esendő. 

A lemezt Sohinál vettem fel két nap alatt, egy bunyó és egy HAW koncert után. A címe Those Miles We Walked Alone, és hamarosan megjelenik. Hogy milyen formában és mikor, az még titok. 
Az viszont biztos, hogy május 13-án az A38-on egy dal híján eljátszom a teljes anyagot, a finn Death Hawks előtt, akik gyönyörű zenét játszanak."
Tehát menjetek és élvezzetek. AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr876117657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása