Default style- Alternative style

Boddah - EP

Ezt az üzenetet kaptuk pár hete Balogh Attilától:
"Mi a Boddah zenekar vagyunk Szegedről, leginkább stoner - grunge vonalon mozgunk zeneileg. Szeretnénk veletek megosztani két számos EP-nket.
A zenekar három tagú, Blanár Levente-ének,gitár, Dencs Dominik- Dob, Balogh Attila-basszusgitár.
Maga a zenekar tavaly év végén alakult, először 4 tagú volt, de úgy döntöttünk elegen vagyunk hárman is. Maga a zenekar Levi ötlete volt, ő hozott minket össze. Február 14-én kezdtük el a felvételeinket és 4 napra rá be is fejeztük. A  felvételeinket a szegedi Our Sound Recording Studióban csináltuk. 
Minden egyéb szöveg helyett elküldeném a 2 számot, illetve egy képet rólunk. Remélem tetszeni fog nektek."
 

Tetszett. Mind a két dal. Mit is kell tudni a Boddahról? Ő volt Kurt Cobain képzeletbeli barátja. Ennyi. Sajnos én annyira nem kötődök már a grunge zenei világhoz, mint régen, ezért mostanság félve közelítek olyan zenekarokhoz, akik megemlítik, mint a zenéjük összetevőjét. Azonban és De mivel a csapatban ott van Blanár Levente, aki legelőször is a Let The Cigar Die közönsége ismerhet, meg hát mostanság a Barbears sorait is erősíti, ezért adtam nekik esélyt, hogy kedvencemmé váljanak. 

 
A fene se tudja, én nem nagyon hallom ki a grunge-ot, sőt a stonert se, viszont anál több sludge, doom és mi ki tudja milyen stoner közeli dolgot igen. Iszonyat riffek és dallamok íródtak, amit tisztességgel elő is adnak a srácok. Egyébként bármit is írnék róla, nem adná vissza azt az érzést, amikor véget ér a két dal és hiányérzeted lesz. Ezért kérem a három amigót, mihamarabb produkáljanak egy teljes lemezanyagnyi dalt, mert ...
AMEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoner.blog.hu/api/trackback/id/tr25974155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása